Molnár Éva tanárnő

2021.04.28

Molnár Éva a Miskolci Petőfi Sándor Általános Iskola Rónai Ferenc Tagiskolájának könyvtár, történelem, magyar nyelv és irodalom szakospedagógusa, aki kimagasló, meghatározó tagja a nevelőtestületének. Megbízható, pontos, precíz, önmagával és másokkal szemben is egy nagyon magas mércét felállító kolléga, aki munkájára minden területen nagyon igényes. Pályafutása alatt emberi és nevelői magatartása, stílusa mindig kifogástalan, példaértékű volt. Foglalkozásait, óráit az igényesség, gondosság, tervszerűség, kreativitás, a gyermekekkel való sokoldalú törődés, értékközvetítés, élménynyújtás, lelkiismeretesség, a lényegre törés, a gyermekekkel szemben támasztott igényesség jellemzi. Kitűnő pedagógiai érzékkel, önzetlenül, hozzáértéssel, őszinteséggel és végtelen türelemmel oktat és nevel tanulót, szülőt és kollégát egyaránt. Sok segítséget nyújtott pályakezdő és már gyakorló kollégáknak egyaránt. A jó kiegyensúlyozott munkahelyi légkör és emberi kapcsolatok kialakítására törekszik.

Közösségépítő tevékenysége példamutató. Iskolánk hagyományaihoz igazodva vállalta több iskolai rendezvény, ünnepi műsor, könyvtári foglalkozás szervezését, vezetését. Felejthetetlen március 15-ei, október 23-ai műsorokat állított össze, sokszor kollégái, tanulóink könnyeit is előcsalogatva ünnepi hangulatot teremtett.

Olyan ember, olyan pedagógus aki nem csupán hivatásának, hanem az élete örömforrásnak is tekinti munkáját, amit mindig előtérbe helyez minden másnál. Magatartásával, munkabírásával példát mutat diákjainak, pedagógus társainak. Ötleteivel, kreativitásával nagyban hozzájárult, hogy mindig megújulni képes, a kihívásoknak megfelelni tudó közösség legyen a Rónai Ferenc Tagiskola.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el