Iskolai Szociális Segítő 

Minden héten péntek délelőtt

Kiss Gabriella
Pénteken 8:00 és 11:00 óra között vagyok az iskolában 

"Az óvodai, - és iskolai szociális segítő tevékenységet végző munkatársak feladata, hogy telefonon és elektronikus formában segítséget nyújtsanak a járásban élő gyermekeknek és szüleiknek a tantermen kívüli, digitális munkarendben való beilleszkedéshez, hozzájárulnak a gyermekek tanulmányi kötelezettségeinek teljesítéséhez, valamint támogassák a pedagógusok munkáját. E munkában működjenek együtt a helyi család- és gyermekjóléti szolgáltatást nyújtóval.

A gyermekekkel/fiatalokkal való folyamatos kapcsolattartást elektronikus formában is történhet (chat csoport, facebook oldal, egyéb online térben)."

Tehát az óvodai, - és iskolai szociális segítő szolgáltatás továbbra is, - a megváltozott körülményekhez alkalmazkodva - biztosított; telefonon és elektronikus formában.

Azokkal a diákok/szülőkkel, akikkel eddig egyéni segítő tevékenységet folytattam telefonon felveszem a kapcsolatot, informálódok róluk.

Célom: telefonon és elektronikus formában segítséget nyújtsak a gyermekeknek és szüleiknek a tantermen kívüli, digitális munkarendben való alkalmazkodáshoz. Illetve az iskola látóköréből kiesett gyerekekkel, szüleikkel a kapcsolat felvétel.

Tisztelettel:

Kiss Gabriella

óvodai, - és iskolai szociális segítő

06/20 661 71 39

kiss.gabriella@meszegyi.hu