Programozó szakkör 

2018.05.09

Iskolánkban 2-4.osztályos tanulók számára. 

Jelentkezni Gazdik Marianna tanárnőnél lehet, aki vezeti a foglalkozásokat.

Gyereke szereti a LEGO®-t és a robotokat? Érdekli hogyan működnek?

Csatlakozzon Navigátor LEGO® We Do 2.0 programunkhoz, ahol játék a programozás!

A programozásra is igaz, hogy minél fiatalabb korban tanulja meg az ember, annál inkább válik természetes alapkészséggé.

A gyerekek akkor tanulják meg a legkönnyebben programozást, ha ez együtt jár a felfedezés örömével, és több kreativitásra van szükségük, mintha csak egy átlagos videojátékkal játszanának. A LEGO® We Do 2.0 robotok segítségével játékos formában sajátíthatják el a grafikus programozási nyelvek és a vezérléstechnika alapjait.

A foglalkozásokat heti 1 alkalommal tartjuk 60 perc, a programozó szakkör tandíja: 2500 Ft/alkalom.

Rólunk: A gyerekek számára szeretnénk vonzóvá tenni az informatikai pályát, ezért már óvodás korban el kell kezdenünk azoknak a gyerekeknek a kiválasztását, akiket érdekel az informatika világa és kellő affinitással rendelkeznek.

Navigátor LEGO® We Do 2.0 programunk segítségével azt szeretnénk elérni, hogy a kisiskolások passzív felhasználóból, aktív alkotókká váljanak a játékos programozás segítségével.

Egyre több szakma követeli meg, hogy a szakember alapszinten tudjon programozni. A programozás ma már nem valami különös, távoli szakma, hanem egy eszköz.

Bővebb információ: www.infoklaszter.hu

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el